Bli en Friskiskompis!

Gör din träning roligare och mer betydelsefull! I höst kan du bli Friskiskompis till en nyanländ Danderydsbo och samtidigt bidra till ett mer integrerat Danderyd. Ansök redan idag!

Under en tid framöver kommer Friskis&Svettis Danderyd att rekrytera Friskiskompisar som en del av kommunens integrationssatsning. Därför söker föreningen nu dig som är medlem och vill vidga dina perspektiv genom att bli Friskiskompis till en nybliven Danderydsbo.

Träna åtta gånger tillsammans

Som Friskiskompis kommer du matchas ihop med en nyanländ Danderydsbo som pluggar svenska på SFI (Svenska för invandrare) eller SAS (Svenska som Andra Språk).

Under hösten tränar ni åtta gånger tillsammans. Ni väljer själva om ni vill gå på gruppträningspass eller träna i gymmet. En idé kan vara att att även träffas och träna utomhus vid andra tillfällen, till exempel springa, promenera eller träna på ett utegym. Om båda vill!

Mötet är det viktiga

Förutom träningen är tanken att ni möts upp innan, går gemensamt till anläggningen och pratar en stund efter träningen. Du blir en Friskiskompis helt enkelt!

Introduktion och Första mötet

Du som ska bli träningskompis kommer få en kortare introduktion av oss på Friskis. När du blivit matchad med en nyanländ kommer ni att träffas på Välkomstcentret för nyanlända i Biblioteket på plan 5 i Mörby centrum. Här finns alltid tolkar på plats under öppettiderna som är på tisdagar 13-15, onsdagar 17-19, torsdagar 10-12 och fredagar 13-15. Efter en gemensam genomgång går ni till Friskis&Svettis för en introduktion på plats, tillsammans med tolken. Mer info om Välkomstcentret finns på www.danderyd.se/valkomstcenter

Anmälan 

Anmäl ditt intresse som träningskompis till kontaktperson Pia Roos, verksamhetschef F&S Danderyd, pia.roos@danderyd.friskissvettis.se

Det är viktigt att du har tid att avsätta för träningen med din nya träningskompis.

 

 

 

  • Ordinarie öppettider

  • MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar07.0009.0007.0009.0007.0009.0010.00
    Stänger22.0022.0022.0022.0019.0012.0019.00
  • Onsdag 6 juni, 10.00-19.00

      facebook