Dans fuego flera dagar, t.ex. söndagar

Vi önskar också att vi kunde erbjuda fler danspass. Vi söker ständigt nya dansledare till föreningen. Vi hoppas att vi snart kan ge våra medlemmar mer dans i schemat.
(november 2013)

Jag skulle tycka att det vore toppen med ett intensivare pass typ IntervallFlex, vid lunchtid på vardagar. Jag vet många fler som också tycker det! :)

Det skulle vara super med alla typer av intensiteter på alla tider. För att det ska fungera skulle vi behöva fler ledare som kan leda dagtid samt fler salar. Testa gärna Skivstång som ligger på måndagar kl 11.30. Där kan du själv välja belastning beroende på hur mycket vikt du har på stången.
(november 2013)

Jag har varit på ett jättebra pass, IntervallFlex, lördag morgon som var fullt! Vilket många/de flesta pass inte är. Skulle det därför inte vara en god idé med fler pass som attraherar 30-50 åringarna (IntervallFlex, Cirkelfys, Intensiv) vid fler tillfällen. Upplever att det finns större utbud för seniorer än de yngre. Tack för idag! Nu har jag en fin helt tack vare bra träning!

Kul att du tycker om IntervallFlex. Vi har flera pass under veckan som är välbesökta. Vi följer alltid vår besöksstatistik och använder oss av den vid schemaplaneringen. Vår idé är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Vi försöker därför ha ett utbud som vänder sig till alla. Inom målgruppen 30-50 år tror vi att det finns både de som vill träna lite tuffare och de som vill träna återhämtande träning.
(november 2013)

Ni måste köpa in en bänkpress. Det är alltid kö till stängerna vid racket och ställningen.

I nuvarande lokal har vi inget utrymme för en till bänkpress.
(november 2013)

Önskar smalare handtag till kabelmaskinen.

Vi har tre olika sorters handtag och har i dagsläget inga planer på att köpa fler.
(november 2013)

Önskar maskin för insida/utsida lår.

Prata gärna med en instruktör som kan ge dig tips på bra övningar i vårt gym.
(november 2013)

Måndagsyogan: mörkare i salen :)

När det gäller belysning under F&S yoga har det gått mer och mer till att ha ganska ljust i lokalen. Det ska vara ljust i lokalen eftersom det är mer än avslappning vi ska göra. Vi ska väcka kroppen, fylla den med energi och jobba igenom alla muskler.
(november 2013)

  • Öppettider från 4 september

  • MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar07.0009.0007.0009.0007.0009.0010.00
    Stänger22.0022.0022.0022.0020.0018.0020.00
      facebook